Navigatie
Koninklijke toneelkring

Kunst Adelt Steenbrugge

Toneelkring Kunst Adelt Steenbrugge, fris van geest en bruisend van creatieve voorstellingen!

naar overzicht Lopende voorstellingen Lopende voorstellingen

Gelukzakken

John Godber
Regie: Bart Cardoen

 

Maurice en Jenny leiden een alledaags leventje, ze hebben een saaie job en hebben het financieel niet breed. Dan maar samen de lotto invullen, naar de trekking op televisie kijken en dromen wat ze zouden doen indien ze ooit zouden winnen. Herkenbaar toch?
En dan gebeurt het, door zes juiste cijfers worden Maurice en Jenny van de ene dag op de andere multimiljonairs! Gaat dit nu hun leven veranderen of is het zo dat geld toch niet gelukkig maakt?

Kunnen de reizen naar Venetië en Hollywood de barstjes in hun huwelijk gladstrijken, worden de familiebanden beter of halen ze zich enkel de jaloezie van hun dierbaren op de hals? En ben je uiteindelijk niet gelukkiger met een uitstapje naar Blankenberge of een mooie serre in de tuin?

Je mag dan niet de lotto winnen maar een ticket voor deze satirische komedie is al zeker zijn geld waard en geeft je een voorsmaakje over wat je misschien te wachten staat u als je echt de zes juiste cijfers hebt.

€ 12,00

Voorstellingen: 30 november, 6, 7, 12, 13 en 14 december 2024, telkens om 20u in de toneelzaal van de kinderboerderij ‘De Zeven Torentjes’, Canadaring 41, 8310 Assebroek.